woopa Tjäna pengar

gick in på denna sidan och registrerade mig eftersom jag vill tjäna xtra vi får väl se hur mkt man tjänar på detta =)


så här går det till gå in här

Välkommen

Till Woopa.se!

Här på Woopa.se erbjuder vi dig att få betalt för att göra ett simpelt erbjudande, och oftast 100% gratis erbjudanden. Det är en väldigt enkel process som vi beskriver mer i detalj Här.

För att göra en lång historia kort, Registrera dig bara på ''Registrera'' länken uppe i menyn, och en hel lista med erbjudanden kommer synas för dig att göra för att få pengar. Vi har också gjort det enkelt så du kan söka efter erbjudanden, och en lista som visar dom mest gjorda erbjudanden denna månad.

Så börja tjäna pengar!


Hur funkar det?

en kort förklaring av Woopa.se

  • Steg 1 - Logga in Registrera dig för ett konto på Woopa.se. Var noga med att läsa under regler och Användarvillkor . Du kommer att få ett mail med din inloggningsinformation och en länk för att verifiera din e-postadress. Du måste bekräfta din e-postadress innan du kan begära utbetalningen. Detta för att skydda mot bedrägerier.

  • Steg 2 - Kolla in erbjudanden Klicka på ''Erbjudanden'' högst upp på sidan för att visa en lista med erbjudanden.

  • Steg 3 - Fullborda så många erbjudanden som du vill Titta igenom anbuden i listan, om du hittar något som toppar dina intressen, klicka erbjudandet titel och fullständiga erbjudandet. När du är klar med erbjudandet, glöm inte att klicka på ''Klar!'' knappen för att meddela oss att du har färdigställt erbjuda.

  • Steg 4 - Vänta Vänta. Det kan ta några dagar eller kanske till och med veckor beroende på vilket erbjudande du färdig. Vi kan inte styra när affiliate-företag kommer att bekräfta din slutförande.

  • Steg 5 - Få betalt När ditt erbjudande har gått igenom, kommer att flyttas från förteckningen över din väntan erbjudanden, och placeras i statistiklagen sidan. Din kontobalans kommer att krediteras med belöning tjänat av erbjudandet, och du har rätt att begära utbetalningen via Pengar skickade hem / Till bank konto när som helst så länge som din konto uppfyller Utbetalningsbegäran krav.
Så in på sidan och registrera nu =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0