Missa inte DENNA TÄVLING!hos Dustinhome!!

Bubbleroom skickade ett mail och tipsade om en tävling att man kan vinna 15000:- i present kort.Och vinnaren presenteras på denna www.dustinhome.se/bloggtavling! 
 Och så fick man välja ut en produkt från Dustinhome som man skulle vilja ha =)
Man skickar in länken till sitt inlägg på [email protected]
Och vad hade inte passat bättre än Denna mobilen nu när min mobil blev stulen i somras så har jag en billig telefon som snart har levt sina år!....Hade inte varit fel om man kunde vinna någon gång med tanke på att jag aldrig vunnit mer än på en Triss och det var ju en ny lott!...hehe

Här är lite INFO:

Pris: 6495:-



Designad utifrån internetanvändaren med en stor 3,5 tums touchscreen med en komplett QWERTY-knappsats och har ett "always open"-fönster för favoriter inom social media och andra internetsajter.

En 16:9 widescreen-display kan personaliseras med frekvent uppdaterade widgets, favoritwebbplatser och sociala nätverkssajter. Nokia N97 är perfekt anpassad för surfande på nätet, streaming av Flash-videos eller för mobilspelande. Både den fysiska QWERTY och den virtuella touchinputen gör det enklare att blogga, chatta, göra inlägg, eller att skicka sms eller e-post.

Nokia N97 har upp till 48 GB minne inklusive 32 GB inbyggt minne som går att expandera med ett 16 GB microSD-kort för musik, media etc. Detta kompletteras med utmärkt musikprestanda, fullt stöd för Nokia Music Store och kontinuerlig playbacktid på upp till 1,5 dagar. Nokia N97 har också en 5 Mpix-kamera med Carl Zeiss-optik, 16:9 DVD-kvalitetsvideo-upptagning och stöd för tjänster som Share on Ovi för enkel och direkt delning via HSDPA och WLAN-uppkoppling.
Med integrerad A-GPS-sensor och elektronisk kompass, förstår Nokia N97 var den befinner sig.*hade itne varit fel med tanke på att jag inte har något lokalsinne :P*

Gå in på denna sidan så finns mer INFO:

TÄVLINGEN AVSLUTAS 22/11 - 09.



KOM IGEN NU!!! PÅ SÖNDAG AVSLUTAS TÄVLINGEN!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0